Rólunk

Megbízhatóság szolgáltatásként – Reliability as a Service

Az Effective Group Informatika Zrt. a 2011-es évben kezdte meg tevékenységét a hazai informatikai piacon, elsőként egyedi szoftverfejlesztés és ehhez kapcsolódó támogatási szolgáltatásokkal. 2016-ra társaságunk dolgozóinak létszáma meghaladta a 60 főt, szolgáltatásaink köre pedig tanácsadói, projektvezetési – minőségbiztosítási, audit, helpdesk, rendszerintegrációs, üzemeltetői és támogatási szolgáltatásokkal egészült ki az információtechnológia számos szakterületén.

Célunk, hogy ügyfeleink számára minden helyzetben az igényeik szerinti optimális, legmegbízhatóbb megoldást szállítsuk, vagy szolgáltatást nyújtsuk. Szolgáltatásaink minőségét kiváló szakembergárdánk biztosítja. Szakértő munkatársaink több éves élő, szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melyet különböző vállalati szektorokban szereztek meg, ennek köszönhetően ügyfeleink igényeit pontosan és hatékonyan képesek az „informatika nyelvére” fordítani. Projektjeink és folyamatos szolgáltatási tevékenységeink során is állandó kapcsolatot tartunk megbízóinkkal.

Előnyünk a rugalmasság.

Cégünk az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szerint kialakított folyamatok mentén működik, ezen túl szolgáltatásirányítási folyamataink támogatására saját ITSM megoldást vezettünk be, mely lehetővé teszi projekt alapú és támogatási (incidenskezelési és kérésteljesítési) feladataink teljeskörű adminisztrációját és kimutatását ügyfeleink számára.

Partnereinknek munkánk így mindig áttekinthető és transzparens.

Tevékenységeink során olyan nagy szoftvergyártókkal alakítottunk ki partneri kapcsolatot, mint pl. az IBM, HP, Microsoft, RedHat, VMware, Visus. Munkavégzésünkhöz szükséges partneri szintek elérése és megtartása érdekében szakembereinket folyamatosan képezzük, így változatos munkavégzésük során bővülő szakmai tapasztalataik mellett lehetőség nyílik a legfrissebb technológiák elsajátítására és megoldások megismerésére.

Kiterjedt szakmai kompetenciánk lehetőséget biztosít arra, hogy teljeskörű és kulcsrakész IT megoldásokat szállíthassunk és szolgáltatásokat nyújthassunk ügyfeleink számára.

Kulcsrakész megoldásokat szállítunk.

Szakmai referenciáink az üzleti élet változatos területeiről származnak, de ügyfeleink többsége jellemzően a

·        pénzügyi,
·        közigazgatási,
·        energiaszolgáltatási,
·        telekommunikációs,
·        idegenforgalmi

szektorból került ki, de remek ügyfélbázissal büszkélkedhetünk a kereskedelem, ipar, média és az egészségügy területéről is.